maanantai 17. marraskuuta 2008

Mukavuusneule

Kun neitillä tulee 26 vuotta lasiin, on vähintääkin aika palkita itsensä muutamalla pehmoisella paketilla. Hiukan huterohkoa sunnuntai-iltaani piristi pieni shoppailureissu. Ja koska nyt alkaa täällä pohjolassakin olla jo niin talvista (par aikaa sataa lunta..), ajattelin sijoittaa muutamaan lämpimään ja pehmoiseen neuleeseen. Löysin benettonilta valkoisen, väljän neuleboleron sekä mustan hupullisen, pitkän neuleen. Jälkimmäisestä tuli heti paras ystäväni. Olen koko päivän hurruutellut ompelukoneella tämä miellyttävä neule päälläni. Neuleen nerokas elementti on huppu, joka kätkee sopivasti maanantaipäivän sähköisen ja takkuisen hiuspehkon. Tässä on kyllä mukavuusaste kohdallaan. Toki talosta poistuessani muistan laittaa hameen vielä neuleen kaveriksi, toisin kuin tässä kuvassa. Aivan kuin kamera olisi kutistanut neuleen helmaa?!!



Tänään ollaan leikattu ystäväni kanssa kaavoja aamusta alkaen, ja vasta äsken päästiin tosissaan ompelemaan. Pitkä yö tiedossa. Onneksi saimme luvan jättää koulupäivän väliin, että saadaan keskittyä vain tähän projektiin. Le mouv'-indierock radiokanava ja parisien-kahvi pitää tämän porukan hereillä.

sunnuntai 16. marraskuuta 2008

Huppalointia ja hulluttelua




Kuulumisia, kuulumisia. Olen ollut todella kiireinen koko viikon. Nyt vasta ensimmäisen kerran kerkeää istua alas ja rauhoittua. Puuh!!! Koulun ohella olen painanut pitkää päivää erään ompeluprojektin kanssa, joka on syönyt kaikki iltani. Tämä projekti osoittautuikin paljon työläämmäksi kuin kuvittelin. Keskiviikkoon mennessä pitäisi olla kahdeksan trikoopaitaa valmiina eräälle tanssiryhmälle. Projektiamme monimutkaistaa se, että kyse ei olekaan mistään normaalista trikoopaidasta, vaan paita koostu erivärisistä sahanlaitapaloista, jotka aplikoidaan kiinni paitaan. Tässä sitten saakin kieli pitkällä mittailla ja kohdistaa paloja oikeisiin kohtiin. Tätä projektia olemme sitten koulukaverini kanssa tehneet iltaisin. Eikä yhtään auta, että aamuisin joutuu heräämään puoli kuuden aikaa. Liikaa lyhyitä yöunia, liikaa aamuherätyksiä.

The projektin kaavat...




Eilen sitten vaihdettiin tyylikkäästi vapaalle. Juhlistin nimittäin syntymäpäiviäni vähän etukäteen. Virallisesti vanhenen vasta huomenna, mutta kuka silloin jaksaa drinksuttaa? Meno oli kuitenkin oikein kiva. Boolia ja tarjoilu kävi kaupaksi, sekä hulahulavanne osoittautui yhdelle jos toisellekin aika vaativaksi lajiksi. Onneksi tästä ei ole kuvamateriaalia. Puolen yön jälkeen siirryimme humppaamaan 45:seen, jossa tulikin bailattua monen viikon edestä. Kyllä tämä neiti olisi jaksanut tanssia vaikka aamuun asti!Ei siis mitään merkkejä vanhenemisesta. Ja mitä jäi käteen eilisestä?Hurja määrä alkoholia ja suklaata. Kummallista, että melkein kaikki ystäväni muistivat minua sekä suklaalla että kuohuvalla. Näillä eväillä sitten eteenpäin. Eiköhän se tämäniltainen ompeluprojetikin saada käyntiin...

Muokkaamatonta kuvamatskua kuluvalta viikolta. Näin tällä kertaa. Tännään ei jaksa olla aktiivinen.





Leopardileggarit lindex, hame ja toppi H&M,vihreä ruutujakku second hand

tiistai 4. marraskuuta 2008

It's pinkii!!

Hahaa, huomenna päättyy virallisesti tutkintooni vaadittava työharjoittelu omalla työpaikallani. Kuusi viikkoa hujahti niin vauhdilla, ja nyt pitäisi taas asennoitua palaamaan koulunpenkille - tosin tsiljoona kertaa viisastuneena miesten pukeutumisen saralla. Työharjoitteluni kun pääsääntöisesti keskittyi miesten muotiin, joka osoittautuikin sekä mielenkiintoiseksi että haastavaksi.

Työpäivän jälkeen kävin tänään yksikseen kiertelemässä Oulun vaatetarjontaa. Itse asiassa tähtäimessäni on ollut löytää kengät, sillä nyt ollaan oltu siinä pisteessä, että kohta ei kehtaa ulos lähteä näillä kuluneilla myrkynvihreillä monoillani. Onnekseni löysin mustat hyväkuntoiset nahkasaappaat naapurin kirppikseltä kahdellatoista eurolla. Että kävikin hyvä tuuri! Nämä kengät on niin miellyttävät jalassa, että näillä kyllä jaksaa kirmata. Toiset hätävara nilkkurit bongasin henkalta. Lisäksi mukaani lähti täydellinen pipo; antaa hieman potkua nyt kovin tylsän synkälle pukeutumiselleni. Istuu päähän kuin tatti, vai mitä?






Myssy # h&m, takki # second hand, villaliivi # lindex, farkkuhame # second hand, sukkikset # lindex